3.2 Com pren forma la imatge?

ESBOSSOS PREVIS I RECERCA DE L’ESTIL

 

Primer de tot, abans de comentar tot el procés de recerca que m’ha servit per arribar a les il·lustracions finals, m’agradaria fer un esment als dos dibuixos que vaig fer quan vaig escriure Per què, Angie?, molt abans de fer aquest Treball de Recerca.

 

En l’apartat d’aquest treball en què explico el procés de creació de la història, apareix aquesta imatge extreta de la meva llibreta on vaig apuntar totes les idees per tal de desenvolupar el relat. Una de les primeres coses que vaig haver de fer abans de posar-me a escriure va ser haver de dibuixar, de manera molt esquemàtica, els quatre personatges amb més pes en la història tal i com me’ls imaginava. Aquesta és una història en la que el físic dels personatges és especialment important, si més no alhora d’escriure. Jo mateixa m’havia d’esclarir i saber quin aspecte tindria cadascun i com es veurien en conjunt, encara que a l’inici aquest relat no havia de ser il·lustrat, però és quelcom que m’ajuda alhora de desenvolupar la història.

Dibuix esquemàtic personatges "Per què, Angie?"

Un altre dibuix del moment en què escrivia "Per què, Angie?" és aquest que vaig fer a l’sktechbook a 4t d’ESO. Es tracta d’una versió millorada i més pulcre del dibuix que havia fet primerament de l’Angie.

Un esbós del personatge Angie

Amb això vull remarcar que, després de tanta recerca, he acabat tornant una mica als inicis, ja que les il·lustracions finals conserven el traç lliure i la sensació de pla que aquests dibuixos. Tot i així, tota la recerca que he fet al llarg d’aquest treball m’ha servit de molt a l’hora de millorar en el dibuix, provar coses noves i encertar amb l’estil i la tècnica més adient per il·lustrar Per què, Angie?.

Podeu ampliar aquesta informació a Primers esbossos.

Segueix-me  

  • Blanco Icono de Instagram
  • Icono social Instagram
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Icono social Vimeo
  • YouTube Social  Icon

© 2018 per Valèria Cuní Capellà.