IL·LUSTRACIÓ 4: L’ABRAÇADA

Aquesta il·lustració dels personatges de l’Angie i en Viktor abraçant-se correspon al moment de  la història en què en Viktor s’atreveix a fer-se arribar fins l’Angie per donar-li el condol per la mort d’en Franz en una missió a Polònia.

 

Anteriorment he ensenyat i comentat els esbossos d’aquesta il·lustració per explicar el procés de tria de l’estil definitiu. Però, pel que fa a l’elecció final d’aquest dibuix, haig de dir que vaig decidir només fer una sola taca, la qual ocupa tot el cos d’en Viktor, el qual està en un dels pitjors moments de la història per la mort del seu amor en secret. Però això no és tot, ja que també havia de fer aparèixer una taca en el camp de l’Angie; així doncs, com que l’Angie s’adjunta al cos d’en Viktor, la part frontal del seu cap coincideix amb un tros de la taca del cos d’en Viktor. D’aquesta manera, en Viktor està tot cobert de pena i patiment i la ment de l’Angie es veu més obsessionada per a qui té entre els braços un cop el seu promès és mort.

Aquesta és una de les il·lustracions que el fons de la qual té més importància. És ben cert que és buit, que no hi ha cap taca exterior, i això és exactament l’interessant i l’important d’aquest dibuix. La buidor, el no-res, és el que senten els personatges al voltant seu en el moment en què s’abracen. Per a l’Angie és un dels moments més bonics que podria viure, ja que s’està abraçant amb l’amor que porta tant de temps observant des de lluny i que desitjava tenir algun dia, fos com fos, entre els seus braços. D’altra banda, en Viktor està ple de patiment, però per a ell tot l’exterior ja no importa des de la mort de la persona que estimava. Per a l’Angie, el seu voltant és buit perquè no existeix ningú més que ells dos abraçant-se; per a en Viktor tot s’ha convertit en un no-res perquè ja res no li importa.

 

Segueix-me  

  • Blanco Icono de Instagram
  • Icono social Instagram
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Icono social Vimeo
  • YouTube Social  Icon

© 2018 per Valèria Cuní Capellà.